Aangepaste kleding ouderen

Gozz4all is gespecialiseerd in het ontwerpen van aangepaste kleding. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om geschikte kledij te vinden voor mensen die hier behoefte aan hebben. Ook voor ouderen die lastig ter been zijn of andere moeilijkheden ervaren, bieden wij aangepaste kleding aan.

Waarom aangepaste kleding voor ouderen

Het aan -en uitkleden van reguliere kleding zorgt vaak voor problemen. Dit kan veroorzaakt worden door de pasvorm van de kleding, pijn of beperkingen met bewegen. De reguliere kleding kan bij het uit -of aandoen beschadigd worden door bijvoorbeeld beperkingen met bewegen. Wij zijn er om deze problemen te verminderen en ook voor deze doelgroep fijne, comfortabele en modieuze kleding aan te bieden.

Assortiment

Gozz4all biedt een verscheidenheid aan producten aan voor ouderen. Van antischeur T-shirts tot en met comfortabele blouses. De aangepaste kleding voor ouderen zijn zo ontworpen dat het aan -en uitdoen van de producten geen pijn doet bij de persoon in kwestie. Heeft u interesse in grotere aantallen artikelen? Dan kunnen wij u ook zeker van dienst zijn!

Aangepaste kleding ouderen op maat

De aangepaste kleding voor ouderen zijn beschikbaar in een veelvoud aan maten. Echter bieden wij ook maatwerk producten aan. Dit betreffen producten die speciaal voor u worden aangepast op uw maat en pasvorm. Ontdek wat de maatwerk mogelijkheden voor u zijn!

Aangepaste kleding voor zowel man als vrouw

Gozz4all heeft zowel voor mannen als vrouwen aangepaste kleding in haar assortiment. Zo hebben we onder andere voor vrouwen hele hippe en comfortabele blouses in het assortiment. Voor de mannen bieden we onder andere stoere bomberjacks aan. Daarnaast bieden we ook andere categorieën zoals zwemkledij en antischeurproducten aan.

Contactmogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze aangepaste kleding voor ouderen of heeft een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken.