Anti scheurkleding

Anti scheurkleding

Zoekt u extra stevig materiaal voor iemand met bijt- of scheurgedrag? Gozz4all heeft de oplossing voor u! 

Wij maken gebruik van cordura. De hoogste kwaliteit anti scheur stof.  

Hiervan maken we T-shirts met lange en korte mouwen, anti scheurpakken met lange mouwen en anti scheurpakken met korte mouwen, anti scheur hemden en beddengoed van de anti scheur stof. 

 

Maatwerk anti scheurkleding

Ook voor de anti scheurkleding is het mogelijk om uw aangepaste kleding op maat te maken. Hiervoor kunt u altijd bij ons terecht door geheel vrijblijvend een offerte bij ons op te vragen. Of geef dit aan tijdens het maken van de bestelling. 

De kleding is bedoeld om u te dienen. Daarom zorgen we ervoor dat de anti scheurkleding comfortabel zit en functioneel is. Zo zit er in het anti scheur hemd een rits aan de achterkant zodat deze makkelijk aan en uit te trekken is. 

 

Omdat kleding niet alleen functioneel, maar ook modieus en mooi kan zijn, bieden we de anti scheurkleding ook aan in een variatie aan kleuren.

 

Inclusiviteit en bereikbaarheid

De anti scheurkleding in verschillende maten en kleuren verzenden we ook naar diverse landen. Daarnaast kunt u ons ook vinden in zes winkels in: Gent, Oudenaerde, Roeselare, Zottegem, Lichterveld en Leuven.

Heeft u de mogelijkheid niet om naar ons te komen? We komen ook graag naar u voor een maatwerk aanvraag. Neem gerust contact met ons op!