Jassen en capes

 Aangepaste jassen en capes op maat

Onze verschillende modellen jassen en capes zijn voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen en modieus uit kunt zien en hetgeen toch praktisch draagt. Vooral dit laatste is voor iedereen anders, om die reden bieden wij bij Gozz4all de mogelijkheid om de jassen en capes aan te passen naar uw behoeften. 

De aangepaste jassen en capes worden dus speciaal voor u, op maat vermaakt indien dit nodig is. Hierbij kunt u denken aan een specifieke lengte voor rolstoelgebruikers of bijvoorbeeld een sluiting aan de achterzijde zodat deze eenvoudig aan en uit kan.

Vind jouw aangepaste jassen en capes

We bieden kleding voor mensen met een beperking. Een goed passende jas of cape vinden, die past bij uw dagelijkse handelingen, is niet altijd even makkelijk. Dit ervaren wij zelf ook. Daarom is het naast het bestellen van aangepaste jassen en capes ook mogelijk om ons maatwerk op te vragen aan huis. 

Bestel jouw aangepaste jassen en cape!

We leveren écht maatwerk. Zo is het dus ook mogelijk om uw maten middels een huisbezoek te laten opnemen. Vervolgens gaan we voor u aan de slag met de aangepaste jassen en capes. We zijn niet voor één gat te vangen! We verkopen de aangepaste jassen en cape in zes winkels en verzenden naar diverse landen. 

Naast aangepaste jassen en capes bieden we ook slaapkledij, body’s en slabben op maat. Bent u niet op zoek naar kleding maar naar andere handige hulpmiddelen op maat? Neem eens een kijkje op onze website! 

Heeft u een aangepaste jas of cape gevonden die u leuk vind? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we informeren u graag hierover!