Jumpy's

Jumpy’s: onesie pyjama met voeten

Denk hierbij aan een jumpsuit, maar dan om in te slapen. Dat klinkt heerlijk toch? Een onesie pyjama wil zeggen dat alles aan één stuk verbonden zit. Naast comfortabel, geeft de stof de persoon die deze pyjama met voeten draagt ook een veilig gevoel. Daarbij zijn de onesie pyjamas niet alleen comfortabel, maar ook modieus.

Zo hebben we pyjama’s  die lijken op een broek met een t-shirt, maar wat eigenlijk met een extra binnenlaag aan elkaar vast hangt. 

Comfortabele, modieuze en praktische pyjama met voeten

Zoals hierboven gezegd is de pyjama met voeten erg fijn in gebruik. De stof bestaat uit 95% katoen en 5% elastaan. De stretchstof van de onesie is van hoge kwaliteit! De onesie pyjamas hebben ritsen op de rug zitten waardoor de persoon zich ‘s nachts niet zelfstandig uit kan kleden. Dit is heel geschikt voor mensen met uitkleed gedrag, mensen met een mentale beperking en mensen met incontinentieproblemen.  

De pyjama’s met voeten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, vormen en prints. De onesie pyjamas zijn ook verkrijgbaar in verschillende stoffen of modellen, zo zijn er jumpy’s van zwaar materiaal, zonder mouwen of met shorts

Maatwerk bij onesie pyjamas

Ook de pyjama’s met voeten, ofwel onesie pyjamas, maken wij graag op maat voor u! Neem eens een kijkje op de website en laat het ons weten als er vragen zijn. We bespreken de mogelijkheden graag met u!