Slabben

Bent u op zoek naar waterproof én op maat gemaakte slabsjaals? Gozz4all is de specialist die u hier graag verder bij helpt. Al onze producten worden met veel liefde en zorg voor u ontwikkeld. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van het product, wij denken namelijk graag met u mee. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan slabsjaals en bestel uw favoriete print direct.

Kleuren & prints

Wij maken slabsjaals in verschillende kleuren. Denk hierbij aan gele, oranje of blauwe slabbers. Hierdoor zit er altijd een product bij wat past bij uw wensen. Mist u een kleur? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken namelijk graag met u mee en zullen met een passende oplossing komen.

Naast de kleuren hebben wij de slabsjaals voor volwassenen en kinderen ook met verschillende vrolijke prints. Daardoor ziet het er altijd fashionable uit. Ideaal, toch?

Achterkant & sluiting van de slab

Wij maken al onze producten op maat. Hierdoor kunnen wij ook de slabbers op maat produceren. Kies voor een waterproof of katoenen achterkant om zo uw ideale product te ontvangen. En gaat u voor een slab met drukknopen of gaat uw voorkeur toch uit naar een velcro sluiting? Niets is onmogelijk bij Gozz4all.

Maatwerk slabbetjes voor volwassenen & kinderen

Bekijk ons assortiment en vraag direct uw maatwerk product aan. Gozz4all staat voor u klaar!