Verpleegdeken

Beschermend en comfortabel

Een verpleegdeken is een comfortabele en functionele zorgoplossing speciaal bedoeld voor onrustige slapers, onrustige patiënten of mensen met een geestelijke beperking. Het is een soort hoeslaken die overloopt in een jasje. Een verpleegdeken biedt de perfecte balans tussen bescherming en bewegingsvrijheid. Dankzij de armsgaten kunnen de armen vrij bewogen worden, maar het is niet mogelijk om jezelf te ontdoen van het verpleegdeken. Op deze manier kan je een behoevende beschermen van uit bed vallen, kapot trekken van nachtkleding en zelfverwonding. 

De verpleegdekens van Gozz4all

Bij Gozz4all hebben we een divers aanbod aan verpleegdekens in diverse kleuren. Bij al onze verpleegdekens is maatwerk mogelijk. Dit betekent dat wij het verpleegdeken kunnen aanpassen naar jouw wensen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in.

Ons verhaal

De inspiratie achter onze collectie is Elke. Elke is geboren als prematuurtje en ontwikkelde zich niet zoals verwacht. Uiteindelijk is de diagnose Phelan-McDermid 22q13 deletie syndroom vastgesteld. Het bleek moeilijk om voor Elke functionele maar ook modieuze kleding te vinden. Hier wilden wij graag verandering in brengen en met dat idee is Gozz4all opgericht. Tot op de dag van vandaag is Elke de inspiratiebron achter onze producten.

Bekijk onze verpleegdekens online of offline

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie verpleegdekens? Neem dan een kijkje op onze webshop. Wil je de verpleegdekens liever even in het echt zien? Bezoek dan een van onze fysieke winkels in Gent, Oudenaerde, Roeselare, Zottegem, Lichterveld of Leuven.