Zwemkledij

Zwembroek en -kleding voor mensen met een beperking

Heb je last van incontinentie? Gozz4all biedt zwemluiers voor volwassenen die eruit zien als gewone zwembroeken! De zwembroek tegen incontinentie is waterdicht en zo ontworpen dat er een speciaal broekje in de binnenzijde vast zit. Op deze manier is het niet zichtbaar dat het een aangepaste zwembroek is voor mensen met incontinentie. 

 

Zwembroek tegen incontinentie

Door middel van deze zwemluier voor volwassenen, in de vorm van een zwembroek, is het enkel nog genieten tijdens het zwemmen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ongemakken of ongelukjes tijdens het zwemmen. 

 

Daarbij zijn is de zwembroek tegen incontinentie verkrijgbaar is een aantal mooie, hippe kleuren zoals bordeaux rood, oranje, grijs en blauw

Gemaakt van een comfortabele katoenen stretchstof is de zwembroek zeer fijn in gebruik. 

 

Het is ook mogelijk om, in plaats van een zwemluier voor volwassenen, te kiezen voor een binnenbroekje van jersey stof in de zwembroek. 

 

Naast deze zwembroeken tegen incontinentie bieden we ook andere zwemkleding aan voor mensen met een beperking. Zoals, een zwemtop, zwemset of een badpak. Deze bieden we tevens in diverse kleuren en maten. Bekijk het assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie! 

 

Zwembroek op maat

Ook bij de zwembroeken tegen incontinentie en andere zwemkleding is het bij Gozz4all mogelijk om een aanvraag te doen voor maatwerk. Heb je een speciale behoefte of vraag voor de zwemkleding, laat het ons dan weten! We helpen je graag. 

 

Komt u liever eerst passen voor u uw zwemkleding besteld? We hebben zes verkooppunten in België. Je kunt onze kleding vinden in Gent, Oudenaerde, Roeselare, Zottegem, Lichterveld en Leuven. De medewerkers verwelkomen u daar graag!