Aangepaste kleding ouderen

Gozz4all is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van aangepaste kleding voor ouderen en kinderen met een beperking. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om geschikte kledij te vinden voor mensen die hier behoefte aan hebben. Ook ouderen die lastig ter been zijn of andere moeilijkheden ervaren, helpen wij met het maken van maatwerk kleding.

Waarom aangepaste kleding voor ouderen

Het aan -en uitkleden van reguliere kleding zorgt vaak voor problemen. Dit kan veroorzaakt worden door de pasvorm van de kleding, pijn of beperkingen met bewegen. De reguliere kleding kan bij het uit -of aandoen beschadigd worden door bijvoorbeeld beperkingen met bewegen. Wij zijn er om deze problemen te verminderen. Ook willen wij ervoor zorgen dat deze doelgroep fijne, comfortabele en modieuze kleding aan kan trekken.

Assortiment

Gozz4all biedt een verscheidenheid aan producten aan voor ouderen. Van antischeur T-shirts tot en met comfortabele blouses. De kleding is zo ontworpen dat het aan -en uitdoen van de producten geen pijn doet bij de persoon in kwestie. Heb jij interesse in grotere aantallen artikelen? Dan kunnen wij je ook zeker van dienst zijn!

Aangepaste kleding ouderen op maat

De kledij is beschikbaar in een veelvoud aan maten. Daarnaast bieden wij ook maatwerk producten aan. Dit betreft producten die speciaal voor jouw worden aangepast op jouw maat en pasvorm. Ontdek direct wat de maatwerk mogelijkheden voor je zijn.

Aangepaste kleding voor zowel man als vrouw

Gozz4all heeft zowel voor mannen als vrouwen aangepaste kleding in haar assortiment. Zo hebben we onder andere hippe en comfortabele dames blouses in het assortiment. Voor de mannen bieden we stoere bomberjacks aan. Daarnaast bieden we ook andere collecties zoals zwemkledij en antischeurproducten aan.

Contactmogelijkheden

Ben je benieuwd naar onze aangepaste kleding voor ouderen of heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken. Gozz4all helpt je graag verder.