Aangepaste kleding voor rolstoelgebruikers

Zachte stoffen en praktisch ontworpen

Voor rolstoelgebruikers is vaak aangepaste kleding nodig om het hen zo comfortabel mogelijk te maken. Strak zittende kleding en kleding die niet mee rekt kan de bloedsomloop van de rolstoelgebruiker belemmeren. Aangepaste kleding biedt meer comfort dankzij de zachte en elastische stoffen. Aangepaste rolstoelkleding bevat ook vaak praktische ritssluitingen of klittenband zodat de kleding makkelijk aan- en uitgetrokken kan worden. Naast dat aangepaste kleding voor rolstoelgebruikers comfortabel moet zijn, zijn we van mening dat het ook kleurrijk en modieus moet zijn. Dit zie je terug in onze vrolijke collectie.

Onze aangepaste kleding voor rolstoelgebruikers

Gozz4all is ontstaan om aangepaste kleding te maken voor kindjes met een beperking. Echter zijn we inmiddels uitgegroeid tot een winkel die kleding biedt aan iedereen die nood heeft aan specifieke aangepaste kleding. We hebben bijvoorbeeld mooie kleding voor jonge en oude rolstoelgebruikers in de vorm van slaapkleding, body’s, jassen en bovenkleding.

Helemaal naar wens

Bij Gozz4all snappen we dat er afhankelijk van de situatie aanpassingen nodig zijn aan de kleding. We vinden het belangrijk dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Om deze reden bieden wij maatwerk aan. Dit betekent dat wij kleding helemaal aan kunnen passen naar jouw wensen. Heb je bijvoorbeeld mooie aangepaste kleding voor rolstoelgebruikers gevonden, maar is er een alteratie nodig? Omschrijf jouw wens in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bewonder onze collectie!

Ben je op zoek naar modieuze en comfortabele rolstoelkleding? Neem een kijkje in onze webshop of bezoek een van onze winkels in Gent, Oudenaerde, Roeselare, Zottegem, Lichterveld of Leuven.