Verpleegdeken

Hét ideale verpleegdeken

Ben je op zoek naar een verpleegdeken? Gozz4all heeft verschillende verpleegdekens met fixatie. Door de fixatie in het verpleegdeken ligt de persoon onder het hoeslaken met redelijk wat bewegingsvrijheid, maar kan diegene er niet uit. Hierdoor kan de cliënt niet uit bed vallen, zich verminken, bloot komen te liggen of ongewenst uit bed stappen. Daarbij voorkomt het materiaal van het verpleegdeken dat diegene de stof kapot kan trekken.

De juiste balans in een verpleegdeken

Door de combinatie van bovengenoemde eigenschappen is dit verpleegdeken de ideale balans tussen bescherming en behoud van bewegingsvrijheid. Daarbij is hij in verschillende maten en kleuren beschikbaar! Zo kun je hem bestellen in het lila, oker geel, brique, cordura, mint, camel en denim/jeanslook

Het verpleegdeken is op 60 graden wasbaar en is samengesteld van 95% katoen en 5% elastaan. De afmetingen kunnen per verpleegdeken verschillen en zijn uiteraard ook op maat te vermaken door ons. Laat ons weten wat je nodig hebt, wij maken het product op maat.

Voor wie is dit verpleegdeken geschikt?

Dit verpleegdeken is ideaal voor onrustige slapers, personen met een geestelijke beperking en personen met dementie. Het verpleegdeken is als het ware een hoeslaken dat overloopt in een truitje. Deze beschikt over een sterke rits met sluiting aan het voeteinde. Zijdelings zijn er openingen gemaakt om het gebruik van sondes en tubes mogelijk te maken. Daarbij is het verpleegdeken aan de onderkant voorzien van rekkers.

Bestellen

Wil jij een verpleegdeken bestellen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website of neem direct contact op.