Incontinentie zwembroek dames

Voor dames die last hebben van incontinentie, maar wel graag zonder zorgen willen zwemmen, hebben wij incontinentie zwembroeken. De zwemshorts zijn waterdicht en hebben een extra binnenzak zodat er geen moeilijkheden ontstaan. Naast incontinentie zwembroeken voor dames hebben we ook diverse andere zwemartikelen beschikbaar.

Modieuze zwemkleding voor dames

De zwembroeken zijn erg hip en helemaal van deze tijd. Ze zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Daarnaast valt het niet op dat het een incontinentie zwembroek betreft en kan er zorgeloos waterpret beleefd worden.   

Maten

De incontinentie zwembroeken voor dames zijn beschikbaar in de volgende maten:

– 92-98
– 104-110
– 116-122
– 128-134
– 140 -146
– 152-158
– 164-170
– 176-182
– 188
– S
– M
– L
– XL

Of u nu op zoek bent naar een kleine maat, of een maat voor volwassenen. Bij Gozz4all bent u aan het juiste adres als het gaat om moderne, aangepaste kleding.

Maatwerk

Wanneer u graag de producten op maat ontvangt, helpen wij u ook graag verder. Net als een veelvoud van onze producten is ook de incontinentie zwembroek voor dames op maat te ontwerpen. De zwembroek wordt dan volledig aangepast aan de pasvorm die nodig is.

Aanvullende producten

De incontinentie zwembroeken voor dames zijn zo gemaakt dat het dragen van een luier onder de zwemshort mogelijk is. Daarnaast is de luier niet zichtbaar voor iemand anders. Benieuwd naar ons assortiment? Wij hebben naast zwembroeken ook badpakken met een incontinentiebroekje, een zwemtopje en zwemsetjes in ons assortiment. Zo kunt u het product kiezen wat het beste past bij uw wensen.

Vragen over de incontinentie zwembroek voor dames?

Heeft u vragen over het zwemshort of over een van onze andere (zwem)artikelen? Schroom dan niet om via een van onze contactmogelijkheden contact met ons op te nemen! Wij zijn zowel telefonisch als via ons e-mailadres bereikbaar!