Broeken & Rokken

Aangepaste broeken en rokken

Verschillende soorten aangepaste broeken voor mensen met een beperkingen rokken, welke ook op maat gemaakt kunnen worden, vind je bij Gozz4all. 

We hebben een assortiment voor kids, volwassenen en ouderen. Met onder andere jogging broeken, stretch broeken en lange rokken

Aangepaste broeken en rokken op maat

Voor elke aanvraag bieden wij een oplossing! We weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om passende kleding te vinden voor mensen met een handicap of beperking. Daarom is het bij ons mogelijk om maatwerk aanvragen te doen. 

Wil je fleece aan de binnenzijde van je aangepaste broek gevoerd hebben? Wil je ritsen toevoegen aan de zijkant of onderzoek kan voor broek of wil je dat er knopen in je aangepaste rok komen? Wij regelen dit graag voor je. Laat ons weten wat jouw maatwerk aanvraag is! 

Assortiment aangepaste broeken en rokken

Naast aangepaste broeken voor mensen met een beperking en rokken op maat bieden we in ons standaard assortiment broeken en rokken in verschillende kleuren, stoffen en maten voor allerlei gelegenheden. Ben je op zoek naar een feestelijke, glitter broek, een chique, damesbroek met kant, een strechty jeans of een comfortabele joggingbroek? Wij hebben wat je zoekt. 

Bestel jouw favoriete, aangepaste broek voor mensen met een beperking of aangepaste rok direct! 

Of neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Ga je liever even passen? We hebben zes verkooppunten in België die je kan bezoeken, in Gent, Oudenaerde, Roeselare, Zottegem, Lichterveld en Leuven. We verwelkomen je daar graag!