Jurken-kleedjes-dress

Aangepaste jurken

Een vrolijk en comfortabel jurkje voor mensen met een beperking of handicap. Hoe fijn is het om in de warme lente en zomerdagen weer een jurk aan te kunnen. Gozz4all biedt aangepaste jurken voor wie dit nodig heeft.

Zo zijn de aangepaste jurken voorzien van een rits aan de achterzijde, zodat deze makkelijk aan en uitgedaan kan worden. De jurk bezit ook over een kort broekje, welke mooi aansluit, waardoor je vrij kunt bewegen in het losse model van de aangepaste jurk. 

De stof is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Deze goede kwaliteit stretch stof draagt comfortabel en is zeer geschikt voor een vrolijke, zomerse bloemenprint, stippen print of andere decoratieve print. 

Aangepaste jurk, makkelijk in gebruik

Door de rits aan de achterzijde en de stretchstof is de aangepaste jurk makkelijk in gebruik. Dit is specifiek fijn voor mensen die problemen hebben met uitkleed- of smeer- en plukgedrag. 

Dit gedrag komt voort uit een bepaalde drang, waardoor mensen die hier last van hebben zich niet kunnen bedwingen. Deze drang kan voorkomen worden met een dergelijke aangepaste jurk doordat de trigger weg wordt gehaald. 

De aangepaste jurk geeft, doordat het de trigger hiermee weg wordt gehaald, een rustiger gevoel. Wat daardoor ook tijd bespaart. 

Aangepaste jurken op maat

We helpen je graag met alle aanvragen. Daarom is het bij ons ook mogelijk om een maatwerk aanvraag te doen bij ons. We houden rekening met je vraag, het is ook mogelijk om dit tijdens een huisbezoek te bespreken. Vraag deze aan bij het product dat je op het oog hebt, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Benieuwd naar de mogelijkheden, stel je vraag direct.