Rehacare Düsseldorf 2018

Ook dit jaar zijn we weer te vinden op de Rehacare te Düsseldorf!
Wanneer? Van 26 september tot 29 september
Waar vindt u ons juist? Hal 4; F41.
Inkomkaarten zijn verkrijgbaar via info@gozz.be

Tot dan!
Het Gozz-team

Modeshow 21 september op De Lovie

Het Gozz-team kijkt met veel plezier uit naar vrijdag 21 september. Dan houden we modeshow op De Lovie in Poperinge!
Iedereen die wilt komen kijken, is welkom vanaf 13u30 in Het Trefhuis. Hopelijk tot vrijdag!

Een geslaagde deelname aan Autonomies

Van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 april vond het Autonomies salon plaats in Namen Expo. Voor ons was dit de ideale gelegenheid om voor het eerst onze collectie te tonen in Wallonië . We zijn heel blij met alle enthousiaste reacties en ontmoetingen en de vele verhalen die gedeeld werden met ons. Dit geeft alweer veel energie om er vol gas tegenaan te gaan!

Gozz4Kids staat op de Kangoeroebeurs!

Op 16 en 17 maart vindt de Kangoeroebeurs plaats in de Gemeentehallen in Merelbeke. En wij zijn er ook! Wil je onze kledingstukken eens komen bekijken en voelen? Of gewoon eens een babbeltje komen slaan? We verwelkomen je heel graag op onze stand! Je vindt ons tegenover het demo- en oefenterrein. We kijken al uit naar jullie komst!

Modeshow in WZC Sint-Camillus

Vorige week hadden we een bijzondere primeur: we deden een modeshow in het woonzorgcentrum St-Camillus in Wevelegem. Het verschil tussen ons jongste en oudste model bedroeg 100 jaar! Maar allen deden met evenveel enthousiasme mee. Deze middag werd georganiseerd met behulp van de laatstejaarsstudenten Ergotherapie aan de VIVES Hogeschool in Brugge. Voor ons van Gozz4kids was het de eerste keer dat we met onze collectie specifiek voor senioren naar buiten kwamen. De reacties waren alvast heel positief! Wilt u meer info dan kan u ons steeds mailen op info@gozz.be of telefoneren op 0470/19 18 90.

Modeshow jubileumsymposium Spina Bifida Referentiecentrum

Op zaterdag 4 november vierde het Spina Bifida Referentiecentrum van het UZ Gent zijn 10-jarig bestaan met een superleuke familiedag in het domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Naast een heleboel interessante sprekers werden de 200 aanwezigen ook getrakteerd op een modeshow onder het motto ‘Bijzondere mode voor bijzondere mensen’. En wij van Gozz4kids hadden de eer om met 12 topmodellen te mogen werken die met veel flair en uitstraling onze collectie toonden aan het talrijke publiek. Heel erg bedankt aan het BSRC team van het UZ Gent voor de top organisatie, bedankt aan alle kinderen die van deze show een succes maakten en alle aanwezigen voor de enthousiaste reacties!

Hierbij de foto’s van dit avontuur:

Debra Dag 2017

Op zondag 22 oktober waren we aanwezig op de Debra Dag 2017 in Brussel. Het was al voor de 18de keer dat de Vereniging voor Epidermolysis Bullosapatiënten dit evemenent organiseert. Dit jaar in het fascinerende Museum voor Natuurwetenschappen. De opkomst was heel ruim en we zijn blij dat we zoveel sterke en gemotiveerde mensen mochten ontmoeten, elk met hun eigen verhaal. We zijn volop aan de slag gegaan met jullie vragen en suggesties over geschikte kledij en we houden jullie op de hoogte van het resultaat!

Meer info over deze vereniging vind je op www.debra-belgium.org

REHACARE beurs in Düsseldorf

Op 4 oktober start REHACARE in Düsseldorf, de grootste beurs in Europa voor al wie op zoek is naar -of werkt in de- zorg. En dit is voor ons meteen onze allereerste buitenlandse beursdeelname! We zijn te vinden in Hal 4 stand F 50. Voor wie ons een bezoekje wil brengen: stuur ons een mail op info@gozz.be en we sturen je inkomstkaarten toe. Heel graag tot dan!