Ons verhaal

Hallo, heel fijn dat je even de tijd neemt om ons verhaal te lezen!

Elke werd als prematuurtje geboren maar na een spannende start groeide ze uit tot een flinke baby. Als snel merkten we echter dat haar ontwikkeling toch niet zo liep als verwacht en een hele reeks doktersbezoeken en onderzoeken later volgde dan uiteindelijk de diagnose: ze lijdt aan het Phelan-McDermid 22q13 deletie syndroom.

Ze mist een stukje chromosoom waardoor ze achterblijft in haar ontwikkeling: praten lukt niet, stappen gaat moeilijk, ze draagt een luier enz. Dit zorgt ervoor dat heel alledaagse zaken zoals het vinden van luiers, geschikte kledij of een geschikt bed een uitdaging vormen. En het waren deze bevindingen die het idee voor Gozz deden rijpen. Het viel ons op dat er op al die tijd blijkbaar heel weinig veranderd was op dit gebied: de zoektocht naar functionele kledij die toch kleurrijk en modieus was, bleef een continue opgave. Dit gaf voor ons de doorslag om zelf de handen uit de mouwen te steken en Gozz4All op te starten.

Wil je weten tot welke ideeën Elke ons inspireerden, bekijk dan zeker eens onze collectie. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als wijzelf!

Heb je vragen over onze collectie of heb je een idee voor een specifieke aanpassing?

Laat het ons weten via info@gozz.be of op onze Facebookpagina Gozz

Hartelijke groeten,Team GOZZ