Plukpakken op maat

Bent u op zoek naar goede, kwalitatieve plukpakken? Gozz4all helpt u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kleding op maat voor een ieder die dit nodig heeft. Ook uw plukpak kunnen wij volledig op maat samenstellen. 

Wat is een plukpak

Een plukpak is een outfit die voorkomt dat er aan ondergoed, luiers of incontinentiemateriaal wordt ‘geplukt’. Ze worden voornamelijk voor verplegend personeel of mantelzorgers gebruikt. Dankzij de rits op de rug kan het pak niet uitgetrokken worden. De pakken zijn zo gemaakt dat de rits onmogelijk voor irritatie op de rug kan zorgen. 

Andere benamingen

Er zijn meerdere benamingen voor een plukpak. In de volksmond worden ze ook wel smeerpak of hansop genoemd. Ze worden, naast het voorkomen van plukken, ook gebruikt voor mensen die niet graag met een blote en dus koude rug willen slapen. Wordt er in de nacht veel gekrabd? Dan kan een hansop ook goed ingezet worden om wondjes te voorkomen. 

Maatwerk kleding

Gozz4all helpt u graag met het op maat maken van plukpakken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken met u mee. Naast deze pakken kunnen wij u ook helpen met andere op maat gemaakte kledij. Denk aan kleding voor rolstoelgebruikers, verpleegdekens of anti scheurkleding. Ons team van specialisten staat voor u klaar, thuis of op een van onze verkooppunten. 

Huisbezoek

Wist u dat Gozz4all ook bij u aan huis komt? Is het lastig om een van onze locaties te bezoeken? Geen enkel probleem! Onze specialisten komen graag bij u langs om samen de fijnste kledij voor u samen te stellen. Zo kunnen wij iedereen van dienst zijn. Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via +32 49 61 69 908 of per mail via info@gozz.be. Liever direct contact via Whatsapp? Ook dat kan door op het icoontje rechts te drukken. Onze collega zit voor u klaar. 

Niet goed in je vel? Gozz fixt ‘t wel!