Rolstoeljassen

Moderne en comfortabele rolstoeljassen

Wij willen graag dat jij je comfortabel en modieus voelt. Dit zie je terug in onze collectie rolstoeljassen op onze webshop. We kijken graag naar de huidige trends en spelen hierop in. Zo hebben we een divers aanbod aan moderne rolstoeljassen: van een stoer bomberjack tot aan een trendy teddy jas. Onze rolstoeljassen zijn makkelijk aan en uit te doen door de praktische sluitingen en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zowel voor dames als heren hebben wij mooie jassen in onze huidige collectie.

Met zorg voor jou op maat gemaakt

Heb je een mooie rolstoeljas op onze webshop gevonden, maar zijn er aanpassingen nodig om hem volledig naar wens te maken? Geen probleem! Wij maken aangepaste kleding voor jou op maat. Je kan je verzoek voor een rolstoeljas op maat gemakkelijk indienen via ons formulier of door ons te bellen op +32 475 86 94.

Ons verhaal

De inspiratiebron achter de oprichting van Gozz4all is Elke. Elke is te vroeg geboren maar is uitgegroeid tot een flinke baby. Al snel bleek dat haar ontwikkeling niet verliep zoals verwacht en is de diagnose Phelan-McDermid 22q13 deletie syndroom vastgesteld. Dit betekent dat ze een stukje chromosoom mist waardoor ze achterblijft in haar ontwikkeling. Het vinden van hippe en functionele kleding voor Elke bleek een moeilijke opgave. Met het idee om de zoektocht naar modieuze kleding voor mensen met een beperking makkelijker te maken, is Gozz4all opgericht. Tot op de dag van vandaag is Elke dé inspiratie voor onze collectie.

Bekijk onze collectie!

Benieuwd geworden naar onze mooie rolstoeljassen collectie geïnspireerd op Elke? Neem dan gerust een kijkje op onze webshop of kom naar een van onze 6 winkels en vindt jouw perfecte rolstoeljas