Romper voor volwassenen

Rompers voor volwassenen zijn een ideaal hulpmiddel voor mantelzorgers of verzorgend personeel. Gozz4all helpt u hierbij door middel van op maat gemaakte kledij. Ook rompers voor volwassenen kunnen wij volledig op maat samenstellen. 

Hansop en plukpakken

Rompers, ook wel hansops of plukpakken genoemd, worden ingezet om te voorkomen dat er aan luiers, ondergoed of incontinentiemateriaal ‘geplukt’ kan worden. Dankzij de rits op de rug is het onmogelijk om het pak zelfstandig uit te krijgen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de rits niet voor irritatie gaat zorgen. Comfort staat hoog in het vaandel bij de maatwerk kleding van Gozz4all. 

Assortiment Gozz4all

Gozz4all heeft een uitgebreid assortiment aan rompers voor volwassenen, waardoor we u een maatwerk oplossing kunnen bieden. Naast de plukpakken kunnen wij u ook helpen met andere maatwerk kleding zoals rolstoelkleding, zwemkleding en verpleegdekens. Alles wordt met liefde voor u samengesteld en gemaakt. Gozz4all heeft veel ervaring met het maken van deze kledingstukken en kan u daarom perfect van dienst zijn. 

Voor wie zijn de rompers bedoeld?

Rompers zijn ideaal voor volwassenen met plukgedrag. Dankzij onze kwaliteit rompers kan schade aan de kleding worden vermeden. Daarnaast zorgt u met het plukpak dat wordt voorkomen dat men zich gemakkelijk en zelfstandig uitkleed. Het ondersteunt de zorgverleners en maakt de werkzaamheden eenvoudiger. 

Bestel uw producten online

U bestelt uw rompers voor volwassenen gemakkelijk online via onze webshop. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij u aan huis te komen om alle maten nauwkeurig op te meten. Daarmee verzekeren wij u van kleding die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Bent u benieuwd wat de specialisten van Gozz4all voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via Whatsapp. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.