Bovenkledij

Aangepaste kleding
Ben je op zoek naar aangepaste kleding voor uzelf, uw vriend of familielid met een handicap? Dan bent u bij Gozz4all aan het juiste adres. 

We bieden verschillende soorten aangepaste kleding voor gehandicapten, zoals bovenkledij, zwemkledij, jurken, broeken en rokken

Daarnaast bieden we ook verschillende aangepaste jassen en capes, aangepaste slaapkleding en body’s. Of slabben en speciale anti scheur artikelen, zoals kleding en lakens. 

 
Aangepaste kleding voor gehandicapten
Bij Gozz4all vinden we het belangrijk dat iedereen betrokken wordt. Deze inclusiviteit behalen we door aangepaste kleding te verstrekken voor iedereen. 

 

Uit eigen ervaring kwamen we tot de conclusie dat meeste aangepaste kleding voor gehandicapten heel praktisch is. Maar kleding is ook leuk.

Met onze aangepaste kleding maken we ook kleding voor gehandicapten weer leuk! We werken met verschillende modellen, prints, kleuren en stoffen zodat er voor iedereen wat bij zit.

 
Assortiment
Naast aangepaste kleding bieden we ook allerlei handige hulpmiddelen. Van verpleegdekens tot sonde pads. Neem eens een kijkje!

 
Aangepaste kleding op maat
Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Neem dan eens contact met ons op. We leveren namelijk ook maatwerk, dit kan ook door middel van een huisbezoek.

Op de productpagina is het mogelijk om maatwerk producten aan te vragen. Laat ons weten wat je zoekt en wij zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken!