Zwemkledij

Zwembroek en -kleding voor mensen met een beperking

Heb je last van incontinentie? Gozz4all maakt zwemluiers voor volwassenen die eruit zien als gewone zwembroeken. De zwembroek tegen incontinentie is waterdicht en zo ontworpen dat er een speciaal broekje in de binnenzijde vast zit. Op deze manier is het niet zichtbaar dat het gaat om een aangepaste zwembroek voor mensen met incontinentie. 

Zwembroek tegen incontinentie

Door middel van deze zwemluier voor volwassenen, in de vorm van een zwembroek, is het enkel nog genieten tijdens het zwemmen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ongemakken of ongelukjes. Daarbij is de zwembroek tegen incontinentie verkrijgbaar is een aantal mooie, hippe kleuren zoals bordeaux rood, oranje, grijs en blauw

Gemaakt van een comfortabele katoenen stretchstof is de zwembroek zeer fijn in gebruik. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een binnenbroekje van jersey stof in de zwembroek. 

Naast deze zwembroeken tegen incontinentie bieden we ook andere zwemkleding aan voor mensen met een beperking. Zoals een zwemtop, zwemset of badpak. Ook deze producten bieden we in diverse kleuren en maten aan. Bekijk het assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Zwembroek op maat

Ook bij de zwembroeken tegen incontinentie en andere zwemkleding is het bij Gozz4all mogelijk om een aanvraag te doen voor maatwerk. Heb je een speciale behoefte of vraag over de zwemkleding, laat het ons dan weten! We helpen je graag. Kom je liever eerst passen voor je jouw zwemkleding bestelt? We hebben zes verkooppunten in België. Je kunt onze kleding vinden in Gent, Oudenaerde, Roeselare, Zottegem, Lichterveld en Leuven. De medewerkers verwelkomen je graag.