Hansop-Jumpy's-huispak

Hansop-jumpy’s. Comfortabele, modieuze en praktische hansop pyjamas voor mensen met een beperking. Gozz4all heeft de pyjama op maat voor iedereen!

Een jumpy is een jumpsuit, maar dan om in te slapen. Dat klinkt heerlijk toch? Een onesie pyjama wil zeggen dat alles aan één stuk verbonden zit. Naast comfort, geeft de stof de persoon die deze pyjama met draagt een veilig gevoel. Daarbij zijn de onesie pyjama’s niet alleen comfortabel, maar ook modieus. Zo hebben we pyjama’s die lijken op een broek met een T-shirt of pakken met een leuke, vrolijke kleur of print. Benieuwd naar onze producten? Je bekijkt onze collectie hier

Comfortabele, modieuze en praktische pyjama met voeten

Zoals hierboven gezegd is de pyjama erg fijn in gebruik. De stof bestaat uit 95% katoen en 5% elastaan. De stretchstof van de onesie is van hoge kwaliteit waardoor ze tegen een stootje kunnen. De onesie pyjama’s hebben ritsen op de rug waardoor de cliënt zich ‘s nachts niet zelfstandig uit kan kleden. Dit is geschikt voor mensen met dwangmatig smeer en uitkleed gedrag, mensen met een mentale beperking, dementie en mensen met incontinentieproblemen.  

De pyjama’s met voeten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, vormen en prints. De onesie pyjama’s zijn ook verkrijgbaar in verschillende stoffen of modellen, zo zijn er jumpy’s van zwaar materiaal, zonder mouwen of met shorts

Maatwerk bij onesie pyjama’s

Ook de pyjama’s met voeten, ofwel onesies, maken wij graag op maat voor jou. Neem eens een kijkje op de website en laat het ons weten als er vragen zijn. We bespreken de mogelijkheden graag. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het op maat maken van deze producten en kunnen je dan ook uitstekend van dienst zijn.