Rolstoel capes-rolstoeljas-voetenzak

Rolstoel capes-rolstoeljas-voetenzak

Aangepaste jassen en capes op maat

Gozz4all maakt maatwerk (rolstoel) jassen en capes. Wij vinden het belangrijk dat iedereen er modieus uit kan zien. Daarnaast zijn de jassen zeer comfortabel en praktisch, ideaal wanneer je in een rolstoel zit. Vooral dit laatste is voor iedereen anders, om die reden bieden wij bij Gozz4all de mogelijkheid om de jassen en capes aan te passen naar jouw behoeften.

De aangepaste jassen en capes worden speciaal voor jou op maat vermaakt indien dit nodig is. Hierbij kun je denken aan een specifieke lengte voor rolstoelgebruikers of een sluiting aan de achterzijde zodat deze eenvoudig aan en uit kan.

Jouw aangepaste jas of cape

We zijn gespecialiseerd in het maken van kleding voor mensen met een beperking. Een goed passende jas of cape vinden, die past bij uw dagelijkse handelingen, is niet altijd even makkelijk. Dit ervaren wij zelf ook. Daarom is het naast het bestellen van aangepaste jassen en capes ook mogelijk om andere maatwerk kledij bij ons te bestellen.

Bestel jouw aangepaste kleding

We leveren écht maatwerk. Zo is het dus ook mogelijk om jouw maten middels een huisbezoek op te laten nemen. Vervolgens gaan we voor jouw aan de slag met de aangepaste jassen en capes. We verkopen de aangepaste jassen en cape in zes winkels en verzenden naar diverse landen.

Naast aangepaste jassen en capes bieden we ook slaapkledij, body’s en slabben op maat. Ben je niet op zoek naar kleding maar naar andere handige hulpmiddelen op maat? Neem eens een kijkje op onze website.

Heb je een aangepaste jas of cape gevonden die je leuk vindt? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we informeren je hier graag over!