Anti scheur/Anti pluk

Anti scheurkleding

Zoek je stevige kleding voor iemand met bijt- of scheurgedrag? Gozz4all heeft de oplossing. Wij maken gebruik van cordura. Dit is de hoogste kwaliteit anti scheur stof. Hiervan maken we onder andere T-shirts, scheurpakken en beddengoed

Maatwerk anti scheurkleding

Ook voor de anti scheurkleding geldt dat het mogelijk is om de producten op maat te laten maken. Hiervoor kun je altijd bij ons terecht door, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons op te vragen. 

De kleding is bedoeld om jouw te dienen. Daarom zorgen we ervoor dat de anti scheurkleding comfortabel zit en functioneel is. Dankzij de rits op de rug is het zeer gemakkelijk in gebruik voor de verzorgende. De rits is zorgvuldig in het pak verwerkt waardoor er geen irritaties kunnen ontstaan. 

Omdat kleding niet alleen functioneel, maar ook modieus en mooi kan zijn, bieden we ook een variatie aan kleuren.

Inclusiviteit en bereikbaarheid

We verzenden de anti scheurkleding naar diverse landen. Daarnaast kun je ons vinden in zes winkels in: Gent, Oudenaerde, Roeselare, Zottegem, Lichterveld en Leuven.

Heb geen mogelijkheid om naar ons toe te komen? Of wil je de kleding graag op maat laten opmeten? We komen graag naar je toe voor een maatwerk aanvraag. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op! Onze specialisten denken met je mee.