Slaapkledij

Niets is zo uitputtend als een onderbroken nachtrust voor cliënten of een drukke nachtshift als verzorgende. Zeker als de persoon verschillende keren per nacht zijn of haar pyjama en luier uittrekt. Ze moeten dan onder de douche, het bed moet ververst worden en intussen probeer je de rest van het gezin of de bewoners niet te wekken.

Om dit probleem op te lossen maken wij slaapkledij met zachte, stevige stretchstof en een rits over de gehele lengte van de rug. De zorgvuldig ingewerkte rits zorgt ervoor dat er geen irritatie of wondjes kunnen ontstaan maar verhindert dat de persoon zelf de pyjama kan uittrekken.

Er zijn een heleboel verschillende kleuren en printen te verkrijgen. Op die manier kan onze slaapkledij ook als een leuk huispak gedragen worden. De door ons gekozen materialen laten veelvuldig wassen zonder kleurverlies of slijtage toe. Dit komt de nachtrust, werksfeer en het comfort van de persoon ten goede!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem contact op voor meer informatie. Ons team van specialisten staat voor je klaar en helpt je graag verder. Dank zij onze jarenlange ervaring in het maken van maatwerk kunnen wij je met al jouw vraagstukken helpen.

Ontdek onze collectie of vraag een maatwerk product aan.